MOL – Lounge gasztro workshopok

A Balaton Piknik jóval több, mint zene: a MOL – Lounge Gasztro Workshopokban a Ballantines, a Beluga, és a Rézangyal klasszikusai mellett különleges újdonságokat is megkóstolhattok, és mellé finom falatokat fogyaszthattok.

 

SZEPTEMBER 10. 17:00 – WHISKY KÓSTOLÁS BY BALLENTINES
A Balaton Pikniken a Ballantines whisky magyarországi márkanagykövete, Staszkiv Gergely fog nektek előadást, illetve kóstolót tartani. Mesél majd a skót whisky kialakulásáról, történetéről, készítési módjáról, és arról is, hogy hogyan lett Európában és Magyarországon is a legtöbbet eladott whisky a Ballentines.
Nem mellesleg idén Gergő nyerte meg a Magyar Bartender Bajnokságot, így jövőre ő képviseli hazánkat a kubai Világbajnokságon, ezért megkértük, hogy tanítsa meg nektek egy finom klasszikus koktél receptjét is.
A workshopot limitált létszámmal rendezzük meg, ára tartalmaz 3 whisky kóstolását és egy koktélt.

 

SZEPTEMBER 11. 17:00 – BELUGA WORKSHOP
A Beluga híres vodkáit Czirják Mátyás, a Most Kortárs Bisztró üzletvezetője és barmanagere ismerteti meg az érdeklődőkkel. Megtudhatod, hogy hol kezdődik a jó vodka, mitől lesz igazán jó, vagy hogy mit képvisel a Beluga márka, és milyen különbségek vannak a Beluga italai között, sőt, arra is választ kaptok, hogy milyen ételek, nassolnivalók illenek az italok mellé.

 

SZEPTEMBER 12. 17:00 – RÉZANGYAL PÁLINKÁK
Kötetlen beszélgetés a Rézangyal ízmesterével, Borbáth Gabriellával.
Tudj meg mindent a Rézangyal pálinkákról, készítésük módjáról, különlegességeikről – és természetesen kóstolhatod is őket!

 

Jegyvásárlás