Piknikinfó

Helló, Balatonvilágos, BalatonPart!

Idén a balatonvilágosi BalatonParton rendezzük meg a Balaton Pikniket. A hely a Club Aliga területén, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, árnyas-fás területen. Egy igazi csodahely, kellemes szellővel, hűs hullámokkal, a világ legcsodálatosabb naplementéjével.
Készítsd a mobilodat, rengeteg fotót fogsz készíteni itt!

Akár autóval, akár vonattal, közel van Budapesthez

A BalatonPart Budapesttõl csupán 90 km-re található, Balatonvilágoson, a Club Aliga területén, az erdős-ligetes részen, közvetlenül a kikötő mellett. Ha a GPS-re hagyatkozol, ezt írd be: Balatonvilágos, Club Aliga Üdülőközpont.

Parkoló a klub bejáratától kb. 100 méterre található.

Akik Budapestről vonattal érkeznek, legkönnyebben a Déli pályaudvarról közelíthetik meg Balatonvilágost, a BALATONALIGA megállónál szállj le! A vonatok kb. 2 óránként közlekednek.
Örömhír, hogy a MÁV nyári menetrendje hosszabbított, azaz még éjszaka is visszaindulhatsz.

Tervezzük, hogy transzferjáratokat indítunk majd Budapestről, erről hamarosan jövünk részletes infókkal!

Ha taxira lenne szükséged…

Rendezvényeink alatt a hivatalos Taxi partnerünk a Siófoki Fesztivál Taxi. Autóikkal a Club Aliga Főbejáratánál, a sorompóknál fogják várni a hazainduló vendégeket.
Telefonszám: +36-84-313-333
Web: http://fesztival-taxi.hu/

Szállás

A Balaton Piknik ideje alatt a Club Aliga területén kempinget működtetünk majd, ahol nem csak sátrakban, de különféle extrább szálláshelyeken is ledőlhetsz, ha egy kis pihenésre vágysz.
A kempingen kívül is tervezünk elérhető szállásokat kínálni, részletek hamarosan!

Irány a strand!

A Balaton Piknik új helyszíne közvetlenül a Balaton partján található, természetesen egész nap strandolhattok, napozhattok! Ha valaki jobban kedveli a hűsebb helyeket, nem fog csalódni, hiszen hatalmas fák árnyékában relaxálhat majd.

Kapunyitás

A Balaton Piknik mindhárom napján reggel 10-től hajnal 5-ig várunk sok szeretettel.

Elveszett és talált tárgyak

Ha eltűnt a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük írj az info@nagyonbalaton.hu e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.

Vigyázz a környezetre!

Egy csodaszép Balaton parti réten leszünk, amit itt-ott fák is árnyékolnak. Kérjük, figyelj a tisztaságra, ne szemetelj és főleg ne dobj el csikkeket, mert a szárazság miatt akár erdőtüzet is okozhatsz. Imádjuk a tűzoltókat, meg is hívjuk őket, de szeretnénk, ha csak simán buliznának velünk a meló helyett!

A BalatonPart és a Balaton Piknik fokozottan ügyel a környezet védelmére, igyekszik csökkenteni az egyszerhasználatos műanyag mennyiségét, ezért italodat repohárban kapod majd.
Vedd meg az első repoharadat (az ára 500 forint), fogyaszd abból az italodat, hozd vissza használat után és kérj egy másikat bármelyik pultban (hogy tisztára cserélhessük). Ha nem akarod magaddal hurcolászni a poharat egész éjszaka, akkor kérj helyette egy zsebrevágható kupont, és azt cseréld majd egy új pohárra később.
A repoharat poharat hazaviheted a rendezvény után, és használhatod otthon is!

Mit hozhatok magammal?

Ételt és italt sajnos nem hozhatsz be, de ne aggódj: a Balaton Piknik több helyén ízletes balatoni ételekkel és kiváló borokkal várunk.
Kényelmes ülőalkalmatosságokkal is készülünk, de ha szeretnél, hozhatsz pokrócot, horgászszéket is magaddal!

Imádjuk a kutyusokat, de szerintünk ők egyáltalán nem élveznék a hangos bulit és a sok embert, ezért kérünk, ne hozd magaddal a blökidet.

Kérjük, ne hozz magaddal semmi törvénybe ütközőt, vagy olyat, amivel veszélyeztetheted a többiek testi épségét.

Korhatár

A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.

Fizetés a Balaton Pikniken

A Balaton Piknik készpénzmentes, vagyis vagy Festipay kártyával, vagy a saját, paypass-os bankkártyátokkal tudtok majd fizetni.

Kép- és hangfelvételek

A készíthetsz hang- és képfelvételt a Balaton Piknik helyszínén, de koncertekről, programokról kép- és hangfelvétel csak a szervezők előzetes írásos beleegyezéssel készíthető.
Ha eljössz, tudd: fotósaink és videósaink felvételeket készítenek majd a Pikniken, és lehet, hogy ezeken te is látszódni fogsz. Később ezeket a képeket és videókat tesszük majd közzé, amikor meg szeretnénk mutatni, milyen szuperül éreztétek magatokat.

Szóval vedd elő a legcukibb mosolyodat, ha észreveszed, hogy épp téged fotóznak/videóznak a kollégáink! 🙂

Jegyértékesítés

Jegyek 2021. július 19-én 12:00-tól válthatóak online:

https://molnagyonbalaton.hu/jegyek oldalon.

A webshopunk adatkezelési tájékoztatóját itt találjátok.

Karszalagok

Karszalagodat a vócser beváltásakor kapod meg.

Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek, és nem átruházhatók.

A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen. (mi is ismerjük a celluxos módszert… 😉 )

A megrongálódott, elveszett karszalagot sajnos nem tudjuk pótolni vagy cserélni, ezért vigyázz rá.

A jegyhamisítókat és a hamisításban közreműködőket rossz arcoknak tartjuk, még véletlenül sem tegezzük őket, sőt eljárást indítunk ellenük.

Jegy helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, esetleg kihagytunk volna valamit a házirendből, kérjük, írj a info@nagyonbalaton.hu email címre – kollégánk igyekszik segíteni neked.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

Nem tervezünk programváltoztatást, de mint tudjuk, ember tervez… Mi nagyon igyekszünk, hogy a nyárutó legkellemesebb hétvégéje legyen a Balaton Piknik, de sajnos előfordulhatnak változások, amiket mi nem tudunk befolyásolni.

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! 🙂

Vissza főoldalra