Piknikinfó

Kapunyitás

A Balaton Piknik pénteki és szombati napján 12:00-tól éjfélig, vasárnap pedig 12:00-tól 23:00-ig várunk sok szeretettel.

Ez a buli nem ottalvós, a koncertek után sajnos nem lesz lehetőséged a helyszínen tölteni az éjszakát. (Pedig milyen romantikusan hangzik! Talán majd egyszer…)

Elveszett és talált tárgyak

Ha eltűnt a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük írj az info@nagyonbalaton.hu e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.

Vigyázz a környezetre!

Egy csodaszép Balaton parti réten leszünk, amit itt-ott fák is árnyékolnak. Kérjük, figyelj a tisztaságra, ne szemetelj és főleg ne dobj el csikkeket, mert a szárazság miatt akár erdőtüzet is okozhatsz. Imádjuk a tűzoltókat, meg is hívjuk őket, de szeretnénk, ha csak simán buliznának velünk a meló helyett!

Mit hozhatok magammal?

Ételt és italt sajnos nem hozhatsz be, de ne aggódj: a Balaton Piknik több helyén ízletes balatoni ételekkel és kiváló borokkal várunk.
Kényelmes ülőalkalmatosságokkal is készülünk, de ha szeretnél, hozhatsz pokrócot, horgászszéket is magaddal!

A rendezvény kutyabarát, de nagy lesz a meleg, a hang és a tömeg, nem hisszük, hogy a kutyusok ezt jó mókának tartanák. Ha mégis elhozod a blökit, mindenképp tartsd pórázon és vigyázz rá nagyon.

Kérjük, ne hozz magaddal semmi törvénybe ütközőt, vagy olyat, amivel veszélyeztetheted a többiek testi épségét.

Korhatár

A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.

Fizetés a Balaton Pikniken

A Balaton Piknik készpénzmentes, vagyis vagy Festipay kártyával, vagy a saját, paypass-os bankkártyátokkal tudtok majd fizetni.

Kép- és hangfelvételek

A készíthetsz hang- és képfelvételt a Balaton Piknik helyszínén, de koncertekről, programokról kép- és hangfelvétel csak a szervezők előzetes írásos beleegyezéssel készíthető.
Ha eljössz, tudd: fotósaink és videósaink felvételeket készítenek majd a Pikniken, és lehet, hogy ezeken te is látszódni fogsz. Később ezeket a képeket és videókat tesszük majd közzé, amikor meg szeretnénk mutatni, milyen szuperül éreztétek magatokat.

Szóval vedd elő a legcukibb mosolyodat, ha észreveszed, hogy épp téged fotóznak/videóznak a kollégáink! 🙂

Jegyértékesítés

Jegyek 2020. július 9-én 12:00-tól válthatóak online:

https://molnagyonbalaton.hu/jegyek oldalon.

A webshopunk adatkezelési tájékoztatóját itt találjátok.

Karszalagok

Karszalagodat a vócser beváltásakor kapod meg.

Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek, és nem átruházhatók.

A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen. (mi is ismerjük a celluxos módszert… 😉 )

A megrongálódott, elveszett karszalagot sajnos nem tudjuk pótolni vagy cserélni, ezért vigyázz rá.

A jegyhamisítókat és a hamisításban közreműködőket rossz arcoknak tartjuk, még véletlenül sem tegezzük őket, sőt eljárást indítunk ellenük.

Jegy helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, esetleg kihagytunk volna valamit a házirendből, kérjük, írj a info@nagyonbalaton.hu email címre – kollégánk igyekszik segíteni neked.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

Nem tervezünk programváltoztatást, de mint tudjuk, ember tervez… Mi nagyon igyekszünk, hogy a nyárutó legkellemesebb hétvégéje legyen a Balaton Piknik, de sajnos előfordulhatnak változások, amiket mi nem tudunk befolyásolni.

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! 🙂

Vissza főoldalra