Piknikinfó

Kapunyitás

A Balaton Piknik mindkét napján 12:00-tól 23:00-ig várunk sok szeretettel.

Ez a buli nem ottalvós, a koncertek után sajnos nem lesz lehetőséged a Gömbkilátónál tölteni az éjszakát. (Pedig milyen romantikusan hangzik! Talán majd egyszer…)

Megközelítés

A Gömbkilátó környékén korlátozott parkolási lehetőségekkel kell számolnod! Javasoljuk, hogy már Balatonboglárra is érkezz vonattal, és mindenképpen érj oda picit korábban, hogy fel tudj sétálni a balatonboglári Gömbkilátóhoz!
Ha taxiznál, a Szabadság utca 2. alatt található postahivatalt javasoljuk találkozási pontként megadni.
Kerékpárosoknak: nyugodtan jöhettek bicajjal, lesz tárolási lehetőség!

A Piknik jegypénztára mellett biztosítunk nektek kerékpármegőrzőt, ami mindkét nap 12 órától éjfélig áll a rendelkezésetekre. (Kérünk, szombat este ne hagyd itt aludni kerékpárod, mert 01:00-tól nem tudunk már rá vigyázni!)
Amennyiben autóval érkeznétek, a rendezvény 4-500 méteres körzetében találtok parkolóhelyeket az út mentén, illetve a Piknik idejére két dedikált parkolóhelyet tudtok ingyenesen igénybe venni, az alábbiak szerint, melyek telítettsége érkezéstől függően változik:
– Március 15. tér, (Lejtő utca és Gaál Gaszton utca kereszteződésében)
– Illetve az Árpád utca 38 számú épület mellett.

Elveszett és talált tárgyak

Ha eltűnt a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük írj az info@nagyonbalaton.hu e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.

Vigyázz a környezetre!

Egy csodaszép réten leszünk, amit itt-ott fák is árnyékolnak. Kérjük, figyelj a tisztaságra, ne szemetelj és főleg ne dobj el csikkeket, mert a szárazság miatt akár erdőtüzet is okozhatsz. Imádjuk a tűzoltókat, meg is hívjuk őket, de szeretnénk, ha csak simán buliznának velünk a meló helyett!

Mit hozhatok magammal?

Ételt és italt sajnos nem hozhatsz be, de ne aggódj: a Balaton Piknik több helyén ízletes balatoni ételekkel és kiváló borokkal várunk.
Kényelmes ülőalkalmatosságokkal is készülünk, de ha szeretnél, hozhatsz pokrócot, horgászszéket is magaddal!

A rendezvény kutyabarát, de nagy lesz a meleg, a hang és a tömeg, nem hisszük, hogy a kutyusok ezt jó mókának tartanák. Ha mégis elhozod a blökit, mindenképp tartsd pórázon és vigyázz rá nagyon.

Kérjük, ne hozz magaddal semmi törvénybe ütközőt, vagy olyat, amivel veszélyeztetheted a többiek testi épségét.

Korhatár

A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.

Fizetés a Balaton Pikniken
A Balaton Piknik készpénzmentes, vagyis vagy Festipay kártyával, vagy a saját, paypass-os bankkártyátokkal tudtok majd fizetni.
Fontos

A helyszínen sajnos nincs vizet szolgáltató csaptelep, de a bejárattól nem messze, a bobpálya mosdójában tudsz kezet mosni.

Kép- és hangfelvételek

A készíthetsz hang- és képfelvételt a Balaton Piknik helyszínén, de koncertekről, programokról kép- és hangfelvétel csak a szervezők előzetes írásos beleegyezéssel készíthető.
Ha eljössz, tudd: fotósaink és videósaink felvételeket készítenek majd a Pikniken, és lehet, hogy ezeken te is látszódni fogsz. Később ezeket a képeket és videókat tesszük majd közzé, amikor meg szeretnénk mutatni, milyen szuperül éreztétek magatokat.

Szóval vedd elő a legcukibb mosolyodat, ha észreveszed, hogy épp téged fotóznak/videóznak a kollégáink! 🙂

Jegytípusok

 

EARLY BIRD

  • Az első 500 darab bérlet ára: 17.500 Ft
  • Az első 500 darab napijegy ára: 9.990 Ft

 

TAVASZI ÁR (július 15-ig)

  • Bérlet: 23.990 Ft
  • Jegy: 13.990 Ft

 

NYÁRI ÁR (augusztus 31-ig)

  • Bérlet: 24.990 Ft
  • Jegy: 14.990 Ft

 

LAST MINUTE/HELYSZÍNI ÁR

  • Bérlet: 25.990 Ft
  • Jegy: 15.990 Ft

 

BALATON PIKNIK – COLOR TERASZ

A színpad mellett épülő COLOR TERASZ a Balaton Piknik VIP helyszíne, ahol a plédek mellett kényelmes ülőhelyek, külön mosdó, hangulatos környezet vár titeket.
Nagyon boldogok vagyunk, amiért Csapody Balázs barátunk, a balatonszemesi Kistücsök Étterem vezetője vállalta, hogy személyesen és a Balaton egyik legjobb színvonalú éttermének kínálatával is jelen lesz a COLOR TERASZon. Az ide jegyet váltók külön bejáraton még gyorsabban juthatnak be a helyszínre – bár ezen a hétvégén senki sem rohan sehová… 🙂
Jegyek limitált darabszámban kaphatók!

  • Bérlet: 40.000 Ft
  • Jegy: 25.000 Ft
Jegyértékesítés

Jegyek 2019. Május 2-án 12:00-tól válthatóak online:

https://molnagyonbalaton.hu/jegyek

vagy a www.ticketportal.hu oldalon,

vagy személyesen az Akvárium Klub Jegyirodájában (Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12., tel: +36 30 860-33-68, e-mail: jegy@akvariumklub.hu)

Nyitva: H-P 12:00-20:00-ig, vagy az esti program zárásáig, és SZÉP-KÁRTYÁval is fizethetsz!

A webshopunk adatkezelési tájékoztatóját itt találjátok.

Karszalagok

Karszalagodat a vócser beváltásakor kapod meg.

Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek, és nem átruházhatók.

A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen. (mi is ismerjük a celluxos módszert… 😉 )

A megrongálódott, elveszett karszalagot sajnos nem tudjuk pótolni vagy cserélni, ezért vigyázz rá.

A jegyhamisítókat és a hamisításban közreműködőket rossz arcoknak tartjuk, még véletlenül sem tegezzük őket, sőt eljárást indítunk ellenük.

Jegy helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, esetleg kihagytunk volna valamit a házirendből, kérjük, írj a info@nagyonbalaton.hu email címre – kollégánk igyekszik segíteni neked.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

Nem tervezünk programváltoztatást, de mint tudjuk, ember tervez… Mi nagyon igyekszünk, hogy a nyárutó legkellemesebb hétvégéje legyen a Balaton Piknik, de sajnos előfordulhatnak változások, amiket mi nem tudunk befolyásolni.

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! 🙂

Vissza főoldalra