Piknikinfó

Helló, Balatonvilágos, BalatonPart!

Idén a balatonvilágosi BalatonParton rendezzük meg a Balaton Pikniket. A hely a Club Aliga területén, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, árnyas-fás területen. Egy igazi csodahely, kellemes szellővel, hűs hullámokkal, a világ legcsodálatosabb naplementéjével.
Készítsd a mobilodat, rengeteg fotót fogsz készíteni itt!

Akár autóval, akár vonattal, közel van Budapesthez

A BalatonPart Budapesttõl csupán 90 km-re található, Balatonvilágoson, a Club Aliga területén, az erdős-ligetes részen, közvetlenül a kikötő mellett. Ha a GPS-re hagyatkozol, ezt írd be: Balatonvilágos, Club Aliga Üdülőközpont.

Parkoló a klub bejáratától kb. 100 méterre található.

Akik Budapestről vonattal érkeznek, legkönnyebben a Déli pályaudvarról közelíthetik meg Balatonvilágost, a BALATONALIGA megállónál szállj le! A vonatok kb. 2 óránként közlekednek.

TRANSZFER JÁRAT BALATONAKARATTYA

Augusztus 10.-12. között, péntektől – vasárnapig, a Club Aliga Főbejárat – Balatonakarattya útvonalon, 00:00 – 03:00 között 30 percenként.
A Club Aliga sorompós felső Főbejáratától (TELEBENDŐ ÉTTEREM) Balatonakarattya irányába

– Nekem a Balaton Csücsökhöz (Napfény Parkoló) – 1.500.- Ft/fő
Balatonakarattya – Club Aliga Főbejárat

Balatonakarattya:
Indulás: Nekem a Balaton Csücsöktől
14:00 – 20:00 óra között telefonos foglalás alapján.

KicsiBusz Balaton +36303130622

Figyelem! Jegyet vásárolni a KicsiBusz Infopultnál lehet készpénzért!

A buszokon limitált számú férőhely áll rendelkezésre, ezért azokra érkezési sorrendben és kizárólag menetjegy birtokában lehet felszállni. Foglalj előzetesen a menetrend szerinti járatokra vagy foglalj különjáratot az alábbi telefonszámon: KicsiBusz Balaton +36303130622
Jegyértékesítés a KicsiBusz InfoPultnál.

KICSIBUSZ BALATON PRIVÁT TRANSZFER 6+ FŐS CSOPORTOKNAK

A Club Aliga 10 km-s vonzáskörzetéből egyedi áron foglalhattok különjárati transzfert a BALATON PIKNIK-re és onnan vissza. A transzfer az InfoPultnál vagy telefonon történt foglalással vehető igénybe.
KicsiBusz Balaton +36303130622

Ha taxira lenne szükséged…

Rendezvényeink alatt a hivatalos Taxi partnerünk a Siófoki Fesztivál Taxi. Autóikkal a Club Aliga Főbejáratánál és a sorompóknál fogják várni a hazainduló vendégeket.
Telefonszám: +36-84-313-333
Web: http://fesztival-taxi.hu/

Hol tudok parkolni?

A Club Aliga területén több parkoló került kialakításra.

A BalatonPart főbejáratától 100 méterre van lehetőség a legkényelmesebb parkolásra.
A lenti parkolás 3000Ft/gépjármű/nap 18:00 óra után 1500Ft/gépjármű
Útbaigazítóink segítenek, hogy kényelmesen és gyorsan helyet találj az autódnak. De a parkolók befogadása véges. Előfordulhat, hogy megtelik, mire megérkezel.
Kérjük, ne parkolj a szomszédos utcákban, mert a lakókat zavarja, valamint különös tekintettel figyelj a KRESZ szabályaira.

FONTOS! Program zárás után a Club Aliga fenti sorompóján nem hajthatsz ki. Este 22:00 óra után az autók kizárólag a Balatonvilágos Hotel irányában, Siófok felé haladhatnak.

 

Club Aliga sorompónál található parkoló (fenti parkoló)
Ez a parkoló ingyenesen használható. Innen egy hangulatos út vezet lefelé a BalatonPart rendezvényhelyszínre.

Szállás

A Balaton Piknik ideje alatt a Club Aliga területén kempinget működtetünk majd, ahol nem csak sátrakban, de különféle extrább szálláshelyeken is ledőlhetsz, ha egy kis pihenésre vágysz.

 

GLAMPING 
2-3-4 fős glamping foglalható a Balaton Piknik Kempingben!
Ha még nincs szállásod, ne maradj le!
A glamping a sátrazás egy kényelmesebb módja. A sátrakat nem viszi el a szél és az eső, nem tűz be a nap és pihenés alatt nem kell bajlódnunk ideiglenes lakhelyünk cipelésével, felállításával és lebontásával. A kikapcsolódás és a kényelem garantált.

A csomag tartalmazza:
– kemping belépők 2-3-4 főre
– ágy matraccal
– paplan, párna, huzat
– szőnyeg
– szék
– zár

 

WOODEN HUT
Választhatod a 2 személyes kuckót is, amely Wooden Hut névra hallgat.
A csomag tartalmazza
– kemping belépők 2 főre
– 2 személyes matrac
– világítás & konnektor
– tágas, zárható csomagtároló

 

Foglald le a szállásodat online, itt!
Adatkezelési tájékoztató a VOLT Produkció Kft által nyújtott kempingszolgáltatással összefüggésben

Irány a strand!

A Balaton Piknik új helyszíne közvetlenül a Balaton partján található, természetesen egész nap strandolhattok, napozhattok! Ha valaki jobban kedveli a hűsebb helyeket, nem fog csalódni, hiszen hatalmas fák árnyékában relaxálhat majd.

Kapunyitás

A Balaton Piknik nyitvatartási ideje:
Pénteken: 13:00 – 05:00
Szombaton: 11:00 – 05:00
Vasárnap 11:00 – 03:00

 

Elveszett és talált tárgyak

Ha eltűnt a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük, előbb kérdezz utánuk a Csomagmegőrzőben, majd ha ott nem adták még le az elveszett holmidat, írj az info@nagyonbalaton.hu e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.
Ha találtál valamit, kérjük, keresd meg a csomagmegőrzőt, és ott ad le.

Vigyázz a környezetre!

Egy csodaszép Balaton parti réten leszünk, amit itt-ott fák is árnyékolnak. Kérjük, figyelj a tisztaságra, ne szemetelj és főleg ne dobj el csikkeket, mert a szárazság miatt akár erdőtüzet is okozhatsz. Imádjuk a tűzoltókat, meg is hívjuk őket, de szeretnénk, ha csak simán buliznának velünk a meló helyett!

A BalatonPart és a Balaton Piknik fokozottan ügyel a környezet védelmére, igyekszik csökkenteni az egyszerhasználatos műanyag mennyiségét, ezért italodat repohárban kapod majd.
Vedd meg az első repoharadat (az ára 500 forint), fogyaszd abból az italodat, hozd vissza használat után és kérj egy másikat bármelyik pultban (hogy tisztára cserélhessük). Ha nem akarod magaddal hurcolászni a poharat egész éjszaka, akkor kérj helyette egy zsebrevágható kupont, és azt cseréld majd egy új pohárra később.
A repoharat poharat hazaviheted a rendezvény után, és használhatod otthon is!

Mit hozhatok magammal?

Ételt és italt sajnos nem hozhatsz be, de ne aggódj: a Balaton Piknik több helyén ízletes balatoni ételekkel és kiváló borokkal várunk.
Kényelmes ülőalkalmatosságokkal is készülünk, de ha szeretnél, hozhatsz pokrócot, horgászszéket is magaddal!

Imádjuk a kutyusokat, de szerintünk ők egyáltalán nem élveznék a hangos bulit és a sok embert, ezért kérünk, ne hozd magaddal a blökidet.

Kérjük, ne hozz magaddal semmi törvénybe ütközőt, vagy olyat, amivel veszélyeztetheted a többiek testi épségét.

Korhatár

A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.

Fizetés a Balaton Pikniken

A Balaton Piknik készpénzmentes, vagyis vagy Festipay kártyával, vagy a saját, paypass-os bankkártyátokkal tudtok majd fizetni.
A Festipay használati útmutatóját itt tudod elolvasni.

Kép- és hangfelvételek

A készíthetsz hang- és képfelvételt a Balaton Piknik helyszínén, de koncertekről, programokról kép- és hangfelvétel csak a szervezők előzetes írásos beleegyezéssel készíthető.
Ha eljössz, tudd: fotósaink és videósaink felvételeket készítenek majd a Pikniken, és lehet, hogy ezeken te is látszódni fogsz. Később ezeket a képeket és videókat tesszük majd közzé, amikor meg szeretnénk mutatni, milyen szuperül éreztétek magatokat.

Szóval vedd elő a legcukibb mosolyodat, ha észreveszed, hogy épp téged fotóznak/videóznak a kollégáink! 🙂

Jegyértékesítés

Jegyeket és bérleteket itt tudsz vásárolni: https://molnagyonbalaton.hu/jegyek oldalon.

A webshopunk adatkezelési tájékoztatóját itt találjátok.

A készlet erejéig a helyszínen is tudsz majd jegyet-bérletet vásárolni, de jegypénztárunk csak a rendezvények ideje alatt üzemel a helyszínen. Mindenképp javasoljuk az elővételes jegyvásárlást, ha nem szeretnél lemaradni a Balaton Piknikről.

COVID–19 biztonsági intézkedések

A kormány rendelete alapján a zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.
Az új rendelet értelmében a 16 év alattiak is bejöhetnek majd a Balaton Piknikre védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).
Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani. Amennyiben a kért dokumentumokkal valaki nem rendelkezik vagy nem hozza magával, úgy a rendezvényen nem vehet részt!

A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találtok.

A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit ezen a linken találjátok.”

Mit tegyek, ha otthon felejtettem a jegyemet/bérletemet?

Ha otthon felejtetted az online vásárolt jegyet, kérjük, fordulj a bejáratánál dolgozó kollégáinkhoz, akik megpróbálják online rendszerünkön keresztül beazonosítani a vásárlásodat. Ha nem online vásároltad a jegyed, vagy más weboldalon keresztül (azaz nem a hivatalos partnereinktől), akkor sajnos nem tudunk segíteni a problémán, haza kell érte menned.

Karszalagok

Karszalagodat a vócser beváltásakor kapod meg.

Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek, és nem átruházhatók.

A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen. (mi is ismerjük a celluxos módszert… 😉 )

A megrongálódott, elveszett karszalagot sajnos nem tudjuk pótolni vagy cserélni, ezért vigyázz rá.

A jegyhamisítókat és a hamisításban közreműködőket rossz arcoknak tartjuk, még véletlenül sem tegezzük őket, sőt eljárást indítunk ellenük.

Jegy helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, esetleg kihagytunk volna valamit a házirendből, kérjük, írj a info@nagyonbalaton.hu email címre – kollégánk igyekszik segíteni neked.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

Nem tervezünk programváltoztatást, de mint tudjuk, ember tervez… Mi nagyon igyekszünk, hogy a nyárutó legkellemesebb hétvégéje legyen a Balaton Piknik, de sajnos előfordulhatnak változások, amiket mi nem tudunk befolyásolni.

Egyéb tudnivalók

• A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
• Kép- és hangfelvételt a programokról csak a rendezők írásos belegyezésével lehet készíteni.
• A Balaton Piknik területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.
• A Balaton Piknik területén történt balesetért a rendezők felelősséget nem vállalnak.
• A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.
• Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása, birtoklása és terjesztése – a hatályos törvények szerint – a Balatonpart területén is tilos!
• Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
• A Balatonban fürdeni este 20:00 óráig szabad, de az alacsony vízállás, valamint a köves partszakasz miatt a vízbe ugrani tilos és balesetveszélyes!
• A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
• A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
• Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

 

Jó szórakozást kívánunk!
A Balaton Piknik Csapata

Vissza főoldalra